Hem » Mitt På Kryss

Mitt På Kryss

Innehåll nr 9-2012

28 november, 2012 – 17:04 Ingen kommentar

Innehållet i sista numret för 2012 är ett sextonsidigt tema om att segla i värmen med besök på familjeseglarläger i Grekland, med kappseglaren Roger Nilsson på lugn semester i Kroatien, en övervintringsspecial om Röda Havet och Egypten. Till slut har vi gjort ett blixtbesök på Kryssarklubbaren Mikael Kraffts båt, som han bjuder in ytterligare 170 personer till.

I Destination seglar pappa Pär och sjuttonårige sonen Fabian runt i hyrd båt på norska Vestlandet och Hardangerfjorden. Under vinjetten Stora & små äventyr seglar vi både i öknen och översvämmas inne i Uddevalla hamn.

Ombord har sju boktips och rapporter från mässorna i La Rochelle och Southampton. Så funkar det, med Jonas Arvidsson tittar närmare på ekolod. Tidningens redaktör följer upp silvertejpstextet och ett tidigare test om hur man får bort kontaktlim.

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar