Nu står det klart att även Stockholmsmässan ställer in Allt för sjön 2021. Istället planeras Allt för sjön – Båtveckan, en digital plattform som långsiktigt är tänkt att stärka och komplettera själva mässan. Nästa genomförande ..." /> Allt för sjön blir Båtveckan | På Kryss Allt för sjön blir Båtveckan | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Allt för sjön blir Båtveckan

8 december, 2020 – 13.03 Kommentarer inaktiverade för Allt för sjön blir Båtveckan
Allt för sjön blir Båtveckan

Nu står det klart att även Stockholmsmässan ställer in Allt för sjön 2021. Istället planeras Allt för sjön – Båtveckan, en digital plattform som långsiktigt är tänkt att stärka och komplettera själva mässan. Nästa genomförande av Allt för sjön planeras till den 11–20 mars 2022.

Allt för sjön är Sveriges största båtmässa och pågår varje år i mars under tio dagar. Mässan lockar närmare cirka 70 000 besökare och 400 utställare som kommer för att handla, ta del av båtnyheter och träffa branschen.

– Covid-19 utmanar det båtmässegenomförande som vi är vana vid men det ger också förutsättningar för att skapa något nytt. Allt för sjön är viktig för våra utställares säsongsstyrda försäljning – inte minst nu när det rådande hemesterfirandet har ökat efterfrågan på sjölivet i allmänhet och båtar i synnerhet, säger Hanse Thorslund, projektledare Allt för sjön.

Allt för sjön – Båtveckan planeras att gå av stapeln 12–21 mars 2021. Tillsammans med utställare och samarbetspartner skapas en digital plattform som kommer att vara fylld av nyheter, erbjudanden, inspiration och båtliv. Under säkra förhållanden kommer även utställarna att kunna visa upp sina nyheter och butiker för besökarna.

Som tidigare meddelats så skjuter även Båtmässan i Göteborg och Vene Båt i Helsingfors upp sina respektive evenemang. Läs mer här.