På fredagen öppnade årets tredje stora flytande båtmässa: Allt på sjön i Gustavsberg. Över 270 av årets nykomlingar inom båtvärlden ligger vid de öppna bryggorna." /> Allt på sjön med något för alla | På Kryss Allt på sjön med något för alla – På Kryss
Hem » Löpsedel, Nyheter, Ombord

Löpsedel   Nyheter   Ombord

Allt på sjön med något för alla

2 september, 2016 – 11.18 Kommentarer inaktiverade för Allt på sjön med något för alla
Allt på sjön
På fredagen öppnade årets tredje stora flytande båtmässa: Allt på sjön i Gustavsberg. Över 270 av årets nykomlingar inom båtvärlden ligger vid de öppna bryggorna.
Flera av båtarna har redan visats upp i Bohuslän på förra helgens mässor, men exempelvis nya Kinabyggda Fareast 31R, svenska Anytecs Future och finska AMT 190 BR visas för första gången för en större publik.
Allt På SjönUtställningen med båttillbehör, försäkringar och andra tjänster ligger alldeles intill bryggorna intill den gamla porslinsfabriken i Gustavsberg.
En prova-på-brygga med jollesegling och rib-körning för barn finns också för den som vill ta en tur i viken.
Allt på sjön håller öppet mellan klockan 10 och 18 till och med söndag. Fri entré och gratis parkering finns i närheten en kvarts promenad från mässområdet (gratisbussar finns också).
Kryssarklubben är på plats med funktionärer och kanslipersonal (som alltså har försakat helgens 24-timmars). De kan svara på de flesta frågor om SXK och båtliv i Sverige och över hela världen.
Allt på sjön
För den som tar bussen till mässan är hållplatsen Farstaviken och från den ser man masterna några hundra meter bort.

 

, , , , ,