Årets Båtmässa i Göteborg som skulle ha gått av stapeln 5–13 februari ställs in på grund av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner. Båtmässan i Stockholm den 12–20 ställs också in. Efter Folkhälsomyndighetens besked om att vaccinationsbevis ..." /> Båtmässan i Göteborg och Stockholm ställs in | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Båtmässan i Göteborg och Stockholm ställs in | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Båtmässan i Göteborg och Stockholm ställs in

18 januari 2022 – 10:52 Kommentarer inaktiverade för Båtmässan i Göteborg och Stockholm ställs in
Pressbild

Årets Båtmässa i Göteborg som skulle ha gått av stapeln 5–13 februari ställs in på grund av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner. Båtmässan i Stockholm den 12–20 ställs också in.

Efter Folkhälsomyndighetens besked om att vaccinationsbevis kommer att krävas på mässor som samlar fler än 50 personer samt ett krav på en yta på minst 10 kvm per person har Båtmässan tagit beslutet att ställa in årets evenemang.

Biljettkostnaden kommer att återbetalas automatiskt och förhoppningen är att alla återbetalningar ska vara klara under vecka 3. 

Även Kryssarklubbens Västkustkrets skulle ha deltagit på mässan. Kryssarklubben kommer istället att ha ett förmånligt medlemserbjudande och Västkustkretsen planerar att hålla digitala föredrag under det som skulle vara mässperioden. Håll utkik i kommande nyhetsbrev för information om medlemserbjudande och hur man kan delta vid de digitala föredragen.

Även vårens båtmässa Vene i Helsingfors är inställd. Allt för sjön på Stockholmsmässan i mars kommer dock att genomföras, som planerna ser ut nu.