Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Deltagarrekord på Allt på Sjön i helgen

27 augusti, 2015 – 13.48 Kommentarer inaktiverade för Deltagarrekord på Allt på Sjön i helgen

AlltPåSjön2014Nu i helgen, den 28-30 augusti, är det dags för ostkustens största flytande båtmässa, Allt på Sjön i Gustavsberg. Under de tre dagarna kommer över 270 nya båtar att visas upp. Och på tillbehörssidan finns över 80 utställare.

Efter succén på västkusten och Öppna Varv förra helgen har turen nu kommit till ostkusten. Allt på Sjön i Gustavsberg firar i år femårsjubileum och har under den tiden lyckats bli Sveriges största båtmässa. Och i år är det alltså rekord igen! Sedan starten har man ställt ut över 200 båtar årligen och i år har man utökat bryggan för de större motorbåtarna, för att möta den stora efterfrågan.

Även tillbehörssidan är starkt representerad med över 80 utställare av enbart marina produkter. Främst visas nya produkter från leverantörsledet men som tidigare år blir det även en hel del utförsäljningar och mässpriser från bland annat Pelle P, Benns Mast och Båttillbehör, Båtaccenten och Sea Sea.

– Vi fortsätter även med satsningen på en särskild prova-på brygga med jolle- och kölbåtssegling, RIB-körning för barn, samt uppvisningar. Något som visat sig vara mycket uppskattat av besökarna, säger Patric Borén på Sweboat som projektleder mässan.

Allt på Sjön i Gustavsberg är öppen för publik kl. 10–18 varje dag 28–30 augusti. Det är fri entré och gratis parkering. Gustavsbergs Hamn ligger ungefär 20 minuter från centrala Stockholm med bil.

redaktion@pakryss.se

, , , ,