Hem » Nyheter

Nyheter

En Aston Martin till sjöss

8 oktober, 2011 – 10.00 Kommentarer inaktiverade för En Aston Martin till sjöss

Låt oss drömma lite. Vad sägs om en kraftfull lyxbåt med designdrag hämtade från en Aston Martin?

Det är den välrenommerade båtdesignern Luiz de Basto som ligger bakom drömprojektet. Båten, som går under namnet Voyage 55, är designad med inspiration hämtad från de klassiska bilmodellerna Vantage, Rapide, DBS och Virage.

”Som många andra båtdesigners har jag en stor passion för bilar och bildesign. Eftersom jag är Aston Martin-ägare bestämde jag mig för att ge mig på en kreativ utmaning och designa en 55 fot lång båt med hög prestanda. Jag ville att resultatet skulle bli en intressant tolkning av bilens kända linjer, men även en fullt fungerande båt, klar att börja bygga när som helst.”, säger Luiz de Basto.

Om projektet blir verklighet återstår alltså att se. Dock har Aston Martin själva meddelat att de står bakom det hela.

Se fler bilder på Voyage 55 hos Luiz de Basto.