Hem » Nyheter

Nyheter

Ensamseglare berättar om äventyren på haven

9 mars, 2020 – 10.31 Ingen kommentar
Ensamseglare berättar om äventyren på haven

Kom och lyssna på ensamseglarna Sven Yrvind och Emma Ringqvists berättelser på Kryssarklubbens seminarium på båtmässan Allt för sjön den 14 mars.

Seglaren, båtbyggaren och författaren Sven Yrvind har ensamseglat i 60 år och bland annat korsat Atlanten i en båt på 4,8 meter. I april/maj i år är det dags att inleda nästa resa som går från Irland till Madeira med slutmålet Dunedin, Nya Zeeland. För att provianten ska räcka har han tränat på att bara äta en gång per dag.
Emma Ringqvist från Orust blev Årets Äventyrare 2018 efter att ha förverkligat sin barndomsdröm om en långsegling. Hon seglade ensam från Kanarieöarna till Brasilien, en resa som tog nio månader.
Elin Bergman och Adam Bernunger från Stockholm medverkar också på Kryssarklubbens seminarium och berättar om sin resa som började i Hammarby Sjöstad och gick till Karibien och Medelhavet.

Var: Båtmässan Allt om Sjön, Stockholmsmässan i Älvsjö
När: 14 mars kl 13-16
Plats: Sal K11

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar