Den 8–10 april 2022 är det dags för årliga Eriksberg Boat Show, en flytande båtmässa mitt i Göteborgs anrika varvsmiljö. På kajerna och bryggorna lovar Eriksberg Boat Show tre heldagar fyllda med båtar, utrustning, aktiviteter och ..." /> Eriksbergs Boat Show byter datum | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Eriksbergs Boat Show byter datum | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Eriksbergs Boat Show byter datum

2 november 2021 – 10:04 Kommentarer inaktiverade för Eriksbergs Boat Show byter datum
Bild: Eriksberg Boat Show

Den 8–10 april 2022 är det dags för årliga Eriksberg Boat Show, en flytande båtmässa mitt i Göteborgs anrika varvsmiljö.

På kajerna och bryggorna lovar Eriksberg Boat Show tre heldagar fyllda med båtar, utrustning, aktiviteter och underhållning. 

– Det känns mycket inspirerande att bygga upp en båtlivsarena av det här slaget mitt i hjärtat av Göteborgs Hamn. Målsättningen är att erbjuda något för alla, inte bara för båtfolket. Att utställningen sker i april är också en stor fördel för både utställare och besökare, med alldeles lagom distans till sommarsäsongen, säger Kjell Hansson VD och initiativtagare till evenemanget Eriksberg Boat Show AB.