Hem » Löpsedel, Mitt På Kryss

Löpsedel   Mitt På Kryss

Eskadersäsongen har börjat

9 maj 2013 – 22:17 En kommentar

eskader_malmakvarn_flygar2013Under torsdagseftermiddagen samlades nio besättningsmän från fem båtar för att gemensamt planera himmelfärdshelgens eskader på bryggan på Malma Kvarn, Stockholmskretsens hamn på Värmdö.

De deltagande båtar som dök upp en efter en till Malma Kvarns lilla gästbrygga framför restaurangen. Vid femtiden var alla samlade och eskaderledaren Erik Nyström och deltagarna tittade gemensamt på sjökorten över de ytterskärgårdar man ville besöka. Torsdagen bjöd på varmt och mestadels soligt väder även om havets kalla vatten kylde en del fortfarande. Men prognosen för helgen var ganska lovande, men med några frontpassager under helgen som kunde ge lite regn.

Även många andra kretsar drar igång sina eskadrar denna helg, och oändligt många fler kommer att gå under sommaren. Titta in under respektive krets informationssida för att hitta mer information – det är oftast inget krav att man är med i kretsen …

En kommentar »

  • Erik Nyström skriver:

    Eskadern blev lyckad!
    Fyra dagar med strålande sol. Vi besökte Sjunkviken vid Fjärdlång, samt Svärtskär öster om Biskopsö. Den tappra besättningen på Aqua Blå badade varje morgon trots att vattnet endast var 9 grader.
    Mvh
    Erik Nyström