Hem » Mitt På Kryss

Mitt På Kryss

På Kryss med Fingal – Dag 21

20 juli, 2014 – 21.44 Kommentarer inaktiverade för På Kryss med Fingal – Dag 21

bloggenploggenIdag gick vi alla upp olika tider, Hanna klockan 7.00, jag (Saga) klockan 7.30 och Emelie klockan 8.00. Hanna hade bestämt sig för att gå och titta på campingen som låg nära Västervik, jag skulle duscha och Emelie skulle sova. När vi alla stigit upp föreslog Micke att vi skulle ta en lugn morgon och skriva på våra texter, det höll vi med om och kom därför inte iväg för än klockan 12.00.

Dagens mål var Loftahammar och eftersom att det skulle blåsa från nord så blev det kryss hela vägen. Detta gjorde inget eftersom det inte blåste så mycket och då inte blev så kallt som det har blivit när vi har kryssat tidigare under resan. Resan var lugn och seglades med stor och fock, eftersom det blir väldigt jobbigt att kryssa med klyvaren. Under hela resan spelades det musik från Emelies pepplista och det var inga ledsna miner på den 6h långa resan.

När vi var framme var det dags att tvätta, vi hade alla mycket stor brist på kläder eftersom att vi inte hade tvättat mer än en maskin på hela resan och de flesta av våra kläder stank. Nu luktar allt nytvättat, vilket är toppen.

Till middag skulle vi äta frysta grönsaker och nudlar, grönsakerna hade tyvärr blivit dåliga och vi bestämde oss för att experimentera istället. Det blev svampsoppa med tonfisk och nudlar, mycket godare än det faktiskt låter.

Ha det bra, Saga