Är vi framme snart? Jag är hungrig… Idag lämnade vi Broken efter en välförtjänt paus igår. Vi har fått mycket skrivande gjort och det känns skönt att vara lite mer ikapp. Det är ett ganska högt ..." /> På Kryss med Fingal – Dag 29 | På Kryss På Kryss med Fingal – Dag 29 | På Kryss
Hem » Löpsedel, Mitt På Kryss

Löpsedel   Mitt På Kryss

På Kryss med Fingal – Dag 29

28 juli, 2014 – 23.26 En kommentar
DSC00462_lowres

DSC00462_lowres Är vi framme snart? Jag är hungrig…

Idag lämnade vi Broken efter en välförtjänt paus igår. Vi har fått mycket skrivande gjort och det känns skönt att vara lite mer ikapp. Det är ett ganska högt tempo vi har hållit de här veckorna, det har väl inte varit några mastodont-sträckor vi gjort men det är ofta vi lämnar en hamn på morgonen och kommer fram på kvällen i en annan och sen åker igen nästa morgon. Så ska vi samla information, intervjua folk och uppleva stället också. Missförstå mig rätt, jag klagar inte. De senaste 4 veckorna har varit helt fantastiska, jag har sett och upplevt så mycket och fått vara med om många äventyr, men det märks att vi varit i gång ett tag nu och jag skulle behöva sova i ett dygn eller två.

Det var en fin segling idag också, solen sken lite lagom mycket. Målet var Trosa men vi stannade till för lunch på Stendörren. Fin naturhamn med helt alg-fritt badvatten. Vi passade på att bada lite för att svalka av oss i den tryckande värmen. Då började det mullra ifrån himlen över fastlandet. Vi blev lite oroliga och började febrilt kolla väderleksrapporter. Vi bestämde oss för att vänta ut det en liten stund och stack sen iväg igen. Vi kom fram till Trosa omkring halv 8 på kvällen och då var jag så hungrig att jag trodde jag skulle dö, trots humör-smörgåsen och apelsinen jag fått under gång. Nu har vi krupit in i båten och har det mysigt.

Trötta tjejer ska sova nu, ha de’ bra!

Emelie

En kommentar »