Skeppet Yggdra förändrade Johan Bernekorns liv. I ”Baltic Sea Triology” på Youtube får vi följa dem från första mötet till första resan över Östersjön. Det har gått fyra år sedan Johan Bernekorn för första gången klev ..." /> Följ expeditionsfartyget Yggdras resa på Youtube | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Följ expeditionsfartyget Yggdras resa på Youtube | På Kryss
Hem » Ombord

Ombord

Följ expeditionsfartyget Yggdras resa på Youtube

21 april 2020 – 13:39 Kommentarer inaktiverade för Följ expeditionsfartyget Yggdras resa på Youtube
Följ expeditionsfartyget Yggdras resa på Youtube

Skeppet Yggdra förändrade Johan Bernekorns liv. I ”Baltic Sea Triology” på Youtube får vi följa dem från första mötet till första resan över Östersjön.

Det har gått fyra år sedan Johan Bernekorn för första gången klev ombord på 53-fotaren Yggdra. I tre filmer på Youtube går det att följa deras äventyr från första mötet till seglingen över Östersjön tillbaka till Yggdras rötter.

­­– Det har varit både de mest utmanande och magiska åren i mitt liv. Lite av denna magi hoppas jag har fångats i filmprojektet. Inte för en sekund har jag ångrat beslutet att följa mitt hjärta. Jag tror att min resa kan inspirera många som står inför ett vägval i livet. Det är en liten skildring av livet i den finska urskogen, samt en hyllning till en av de bästa och sista riktiga båtbyggarna i världen, säger Johan.

Till vardags arbetar han som 1st Officer på expeditionskryssningsfartyget National Geographic Orion vars farvatten är Antarktis, Arktis och Söderhavet. Planen nu är att kunna genomföra en världsomsegling med Yggdra under sina ledigheter med start nästa år.

Här kan du se Johans filmer.

Följ expeditionsfartyget Yggdras resa på Youtube

Följ expeditionsfartyget Yggdras resa på Youtube