Hem » Läsvärt, Ombord

Läsvärt   Ombord

Fototävling – Fånga Kryssarklubbens själ!

17 juni, 2010 – 17.25 Kommentarer inaktiverade för Fototävling – Fånga Kryssarklubbens själ!

Dags för fototävling – uppgiften är att ta en bild som illustrerar Kryssarklubbens devis att stärka intresset för långfärder till sjöss.

Självklart behöver ämnet inte tas bildligt utan vi uppmuntrar till kreativitet när det gäller att visa vad klubben och verksamheten omfattar från stort till smått. Så ta med kameran i sommar och fånga din bild.

Bilderna skickas till info@sxk.se och märks med ditt namn och andra kontaktuppgifter. Sista dag är 31 augusti.

Jury är På Kryss redaktion och redaktionsråd och beslutet kan inte överklagas. Alla är välkomna att deltaga.

Tänk på att bilderna som skickas in bör ha bra upplösning. Kortaste sidan på bilden bör vara minst 2100 pixlar, motsvarande cirka 18×24 cm vid 300 dpi (ungefär 6 megapixel), så vi kan trycka dem med bra kvalitet i tidningen. Spara bilderna som jpeg (max 10MB per bild) innan de skickas. Detta är inga absoluta krav – utan har du en bra bild så mejla in den till oss på info@sxk.se.

Bilderna bör vara digitala (eller skannade versioner av dia eller pappersbilder) och om bilden är manipulerad vill vi gärna att du talar om det. Det är okej att skicka flera bilder. Bilden måste vara tagen av dig eller din familj.

Vinnande bilder kommer, förutom att visas i På Kryss, att användas för att visa upp Kryssarklubben på mässor och för att rekrytera nya medlemmar.