Fyrtio år efter premiären av den folkkära filmen ”Göta kanal eller vem drog ur proppen” spelas en ny fjärde Göta kanal-film in. Precis som i de klassiska filmerna från 1981, 2006 och 2009 handlar ”Göta kanal 4 ..." /> Göta kanal 4 – Vinna eller försvinna | På Kryss Göta kanal 4 – Vinna eller försvinna | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Göta kanal 4 – Vinna eller försvinna

14 september, 2021 – 09.33 En kommentar
Bild: GF Studios

Fyrtio år efter premiären av den folkkära filmen ”Göta kanal eller vem drog ur proppen” spelas en ny fjärde Göta kanal-film in.

Precis som i de klassiska filmerna från 1981, 2006 och 2009 handlar ”Göta kanal 4 – Vinna eller försvinna” om en tävling på Göta kanal. Till skillnad från de tidigare filmerna är det här en familjeuppgörelse där ett gift par på vägen mot en skilsmässa kör ett kanalrace i Göta kanal där vinnaren får familjens varv. Men självklart uppstår det missöden och utmaningar längs vägen.  

Per Andersson och Eva Röse, som är med i senaste säsongen av ”Över Atlanten” och även deltog i Gotland Runt i somras, spelar makarna Emil och Petra. Tomas von Brömssen dyker också upp i rollen som Petras farbror. Biopremiären är planerad till hösten 2022.

En kommentar »