Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Julklappstips #23: Biljetter till filmen Vildmarkshav

23 december, 2011 – 09.30 Kommentarer inaktiverade för Julklappstips #23: Biljetter till filmen Vildmarkshav

Du kanske alltid går på bio på annandagen, för att du har fått en eller flera biobiljetter i julklapp. Nu har vi ett tips på en film som visas på många platser i Sverige under januari och februari, i alla fall i dagsläget. Och enligt Deborah Shapiro är det flera platser på gång under våren.

Våra ”mesta” långseglare Deborah Shapiro och Rolf Bjelke kom tillbaka till Sverige förra sommaren, efter att ha seglat sin senaste expedition som blev ett helt varv runt Antarktis mellan 2005 och 2008. De kallar expeditionen Vildmarkshav. En segling som har tagit dem till platser som de flesta av oss ens inte har drömt om, för vi visste knappt inte att öarna fanns. Men genom att köpa biljetter till någon av deras filmvisningar, kan du nästan uppleva att du är med, mitt i äventyret.

Deborah och Rolf har turats om att filma under seglingen, och du får i filmen följa dem i allt från vardagsbestyren med att baka bröd till deras upptäcksfärder på avlägsna platser som Aucklandön och Campbellön. Filmen är i HD-kvalitet, och efter 90 minuter känns det som du varit ute på en härlig seglats, mitt i vintern.

Du hittar de kommande filmvisningarna och hur du kan köpa biljetter här.

//Stina Jansson