Hem » Nya prylar/båtar

Nya prylar/båtar

Julklappstips: Vattensäkra surfplattor

17 december, 2014 – 07.56 Kommentarer inaktiverade för Julklappstips: Vattensäkra surfplattor

samsung_plattaEn surfplatta kan så mycket mer än en plotter, även om det är just för att visa digitala sjökort som blivit den vanligaste användningen för surfplattor på sjön.

Apples iPad har fortfarande de flesta apparna, men nu kommer även programmen till Android. På marknaden finns nu några ruggade och någorlunda vattentäta plattor som lätt tar den stryk de kan få i en sittbrunn.

Galaxy Tab Active

Samsung Galaxy Tab Active är 8.0 tum stor och IP67-klassad vilket innebär att den är helt dammtät, tål vatten ner till en meters djup i 30 minuter samt tuffa klimat med temperaturer från -20°C till 60°C. Tab Active har också ett medföljande skydd som skyddar surfplattans yttre.

Tab Active har en batteritid på 8-10 timmar. Med inbyggd GPS hittar du enkelt över fjället, och kan även spara ner skärmdumpar och med hjälp av pennan rita ut alternativa vägar på kartan. Tack vare den ljusstarka skärmen med antireflexbehandling klarar Tab Active de flesta situationer utomhus.

Galaxy Tab Active lanseras i färgen Titanium Green med 4G, 16GB + MicroSD (upp till 64GB) till ett rekommenderat pris på 5 200 kr. Wifi-versionen har till ett rekommenderat pris 4 200 kr. Kom ut på marknaden i slutet av november 2014.

Mer info: Samsung