Nästa På Kryss kommer ut den 15 juni och denna gång är det ett helt digitalt nummer. Du hittar tidningen i Kryssarklubbens nya app – nu med ännu smartare funktioner. Den nya appen lanseras lagom till ..." /> Läs På Kryss nr 4 i ny app | På Kryss Läs På Kryss nr 4 i ny app | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Läs På Kryss nr 4 i ny app

13 juli, 2021 – 12.49 Kommentarer inaktiverade för Läs På Kryss nr 4 i ny app
a0380d56ab4e5b9b_org

Nästa På Kryss kommer ut den 15 juni och denna gång är det ett helt digitalt nummer. Du hittar tidningen i Kryssarklubbens nya app – nu med ännu smartare funktioner.

Den nya appen lanseras lagom till nummer 4 vilket passar bra eftersom detta nummer enbart kommer att finnas digitalt. Du kan därmed läsa tidningen från sittbrunnen och behöver inte vänta tills du kommer hem och kan vittja brevlådan.

En önskan om mindre miljöpåverkan och minskade tryck- och distributionskostnader för Kryssarklubben är bakgrunden till beslutet. De övriga av årets sex nummer kommer att finnas både som tryckt tidning och i appen.

I appen hittar du också alla äldre nummer av På Kryss. Här finns även andra publikationer från Svenska Kryssarklubben, som broschyren ”Få ut mer av ditt båtliv”. På sikt ska även vissa av Kryssarklubbens årsböcker finnas där. Appen heter Kryssarklubben och finns för både Iphone och Android.  

En annan nyhet är att du nu också kan få tidningen uppläst. Du kan själv välja vilken röst du vill att uppläsaren ska ha enligt telefonens/surfplattans inställningar för uppläsning eller talat innehåll. För dig som hellre vill läsa kan artiklarna anpassas efter person och situation. När solen gassar kan det till exempel vara lättare att läsa vit text mot mörk bakgrund och det går även att anpassa teckenstorleken så att den passar just dig.

Här finns nya appen! 

• Sök efter Kryssarklubben där appar finns.

• Välj den nya appen som har Kryssarklubbens logga.

• Skapa konto i appen eller i webbläsaren på kryssarklubben.prenly.com

• Titta i din inkorg där du ska ha fått en aktiveringslänk. Tryck på länken för att aktivera ditt konto. Den e-postadress som du använder när du skapar kontot ska vara samma som finns registrerad i medlemssystemet hos Svenska Kryssarklubben. Om du vill använda en annan e-postadress behöver du ha ditt medlemsnummer till hands.

• När du väl en gång har aktiverat ditt konto är det bara att gå in i appen och välja den publikation du vill läsa.