Hem » Läsvärt

Läsvärt

Lottade ut segelbåt

31 augusti, 2020 – 15.12 Ingen kommentar
Lottade ut segelbåt

John Nyström Ol-Ers samlade in över 11 000 kronor till välgörenhet genom att lotta ut sin segelbåt. Enda kravet för att delta var att skänka 100 kronor till valfri välgörenhetsorganisation.

Båten var ett impulsköp för två år sedan. John Nyström Ol-Ers, som själv inte kan segla, köpte båten av en kompis och använde den som bostad en vinter. Nu har han fått egen lägenhet och behöver inte längre båten.

Istället för att sälja den bestämde han sig för att samla in pengar till välgörenhet. Totalt var det drygt 110 personer som swishade 100 kronor till valfri välgörenhetsorganisation och deltog i tävlingen genom att skicka en skärmdump på donationen till John.

– Det är jättekul, jag är väldigt nöjd, säger John till Blekinge Läns Tidning. Hon som vann blev såklart glad och hämtade båten för ett par veckor sedan.

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar