Hem » Läsvärt, Nyheter

Läsvärt   Nyheter

Mallorca runt med Kryssarklubben

2 april, 2015 – 10.32 Kommentarer inaktiverade för Mallorca runt med Kryssarklubben

MallorcaSvenska Kryssarklubben seglar runt Mallorca – och du kan följa med. I samarbete med Navigare Moments går seglatsen runt ön den 26 september till den 3 oktober i höst. 

Rutten går runt Mallorca med strandhugg i underbara vikar och trevliga hamnar längs med kusten. Några dagar in på turen lämnas båtarna för ett möte med kulturen på ön, för att njuta av naturen, studera historiska byggnader och avslutningen på dagen blir en traditionell spansk trerätters middag.

Mallorca är ett av svenskarnas favoritresemål och en riktig klassiker. Redan 1955 landade det första charterplanet på ön och sedan dess har många svenskar njutit av Mallorcas fantastiska natur som bjuder på både grönskande olivlundar och ljuvliga stränder som möter Medelhavets blå vatten. På senare år har Mallorca och framförallt Palma blivit väldigt trendigt men att segla runt Mallorca är det få som gör och resan kombinerar både härlig segling med sköna strandhugg.

Tillsammans med två erfarna ledare från Kryssarklubben går seglatsen runt ön i fyrakabiners Sun Odyssey, med plats för åtta personer i varje båt.

Antalet platser är begränsat till 40 och anmälan görs senast den 15 maj. Läs mer om resan och gör din bokning hos Navigare Moments.

Kim Nordlund
redaktion@pakryss.se

, ,