Hem » Annons från Lendify, Nyheter

Annons från Lendify   Nyheter

Modernare finansiering av båten med Lendify

13 mars, 2018 – 12.02 Kommentarer inaktiverade för Modernare finansiering av båten med Lendify
Många drömmer om det där båtköpet år efter år, utan att det blir av. Med den unika, digitala lånetjänsten hos Lendify har du möjlighet att slå till med en gång när du hittar din drömbåt.

Sedan Lendify startade 2014 har deras metod visat sig vara ett effektivt sätt att förbättra marknaden för lån och investeringar. Plattformen som de byggt baseras på att privatpersoner sätter in kapital, som i sin tur lånas ut till andra privatpersoner.
Bankerna har fått en seriös utmanare av Lendify, som under förra året listades bland de 100 främsta Fintech-bolagen globalt av KPMG.
Enkelt förklarat så tar Lendify bort banken som onödig mellanhand – och kopplar direkt ihop personer som vill låna med personer som vill investera.

Bra avkastning och räntevillkor
Som privatperson kan du investera i lån och ta del av de stora vinster som tidigare endast varit tillgängliga för bankerna. De som investerat pengar i Lendify har historiskt haft en genomsnittlig avkastning på 6 procent.

Låntagarna värdesätter Lendifys professionella bemötande, snabba service och förmånliga ränta. Eftersom låneprocessen sker helt digitalt ansöker du snabbt och enkelt med hjälp av BankID och får svar direkt. När lånet blir godkänt sker en direktutbetalning till ditt konto – du kan glömma bankdagar. Så när din ansökan blir godkänd betalas pengarna faktiskt ut i samma sekund, alla dagar, dygnet runt.

”Just vid ett båtköp blir Lendifys möjligheter verkligen en fördel eftersom du ofta vill kunna lösa finansieringen så snabbt som möjligt när du hittar drömbåten.”Erik Wikander, marknadschef för den nytänkande lånetjänsten Lendify.
LENDIFY - FÖR BÅDE LÅNTAGARE OCH INVESTERARE
Lendify startades i mars 2014 med målet att skapa bättre förutsättningar, både för de som investerar sina pengar och söker avkastning, och för de som lånar pengar och vill ha bra villkor. Bland ägarna finns några av landets främsta entreprenörer. Läs mer på www.lendify.se

Lendify Rewards lojalitetsprogram och privatekonomiskola
Hjärtat i Lendifys verksamhet är en god kreditbedömning och de låter självklart enbart kreditvärdiga personer låna pengar. De har även ett unikt lojalitetsprogram för låntagarna (Lendify Rewards) samt en digital ekonomiskola som lanseras under våren tillsammans med utbildningsplattformen Börshajen. Lendify har en ambition att vara en positiv kraft som bidrar till att förbättra ekonomin för svenska hushåll.

Ansök om båtlån hos Lendify
Med en enkel ansökan om båtlån kan din dröm bli verklighet, redan idag. Lendifys låntagare har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1 950 kronor jämfört med tidigare lån – så ansök nu och se vilka möjligheter du har. Du ansöker om båtlån på www.lendify.se/batlan.

, , ,