Nästa vecka är det Anna Aggers tur att ta över På Kryss Instagram. Just nu håller hon på att renovera sin 10 meter långa segelbåt i trä, Salt, men hoppas komma ut på tur i ..." /> Möt nästa veckas gästgrammare | På Kryss Möt nästa veckas gästgrammare | På Kryss
Hem » Ombord

Ombord

Möt nästa veckas gästgrammare

27 juli, 2021 – 08.55 Kommentarer inaktiverade för Möt nästa veckas gästgrammare

Nästa vecka är det Anna Aggers tur att ta över På Kryss Instagram. Just nu håller hon på att renovera sin 10 meter långa segelbåt i trä, Salt, men hoppas komma ut på tur i slutet av sommaren.

Berätta lite om dig själv, vem är du?

– Jag bor i Skillinge, ett fiskeläge på Österlen. Här har jag min verksamhet, som möbelsnickare och formgivare. Jag är frivillig sjöräddare och har en kustroddbåt, men bäst av allt är Salt, min segelträbåt från 1938.

Hur ser sommarens planer ut?

– Jag ska fortsätta att renovera min fina båt Salt. Och kanske komma ut på en tur i slutet av sommaren. Målet är Blekinge skärgård, Sveriges finaste skärgård, om du frågar mig.

Berätta om ett härligt segeläventyr?

– Ett minne som präglat mitt liv är när jag var barn och vi seglade i vår fina träbåt hela sommarloven. Varje sommar i 15 år var vi ute och upplevde äventyr.