Det nystartade BoatTech-bolaget Skippo har köpt appen Eniro På Sjön, med målet att bli den ledande digitala tjänsten för nordiskt båtliv. Båtlivet i Norden omsätter runt 50 miljarder kronor, men det finns fortfarande många delar som ..." /> Ny app för roligare och säkrare båtliv | På Kryss Ny app för roligare och säkrare båtliv | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Ny app för roligare och säkrare båtliv

13 mars, 2023 – 10.44 3 kommentarer
Ny app för roligare och säkrare båtliv

Det nystartade BoatTech-bolaget Skippo har köpt appen Eniro På Sjön, med målet att bli den ledande digitala tjänsten för nordiskt båtliv.

Båtlivet i Norden omsätter runt 50 miljarder kronor, men det finns fortfarande många delar som inte är digitaliserade. Något nystartade Skippo vill ändra på. Ambitionen är att skapa tjänster som gör båtlivet enklare, roligare, säkrare och mer hållbart så att båtägare kan njuta av fler dagar på sjön.

– För att sammanfatta det väldigt enkelt vill vi ge båtentusiaster mer tid, glädje och trygghet på sjön. Vår nya app gör det enkelt att navigera säkert, upptäcka nya omgivningar och få en samlad bild av sitt båtliv. Målsättningen är att digitalisera båtlivets gemenskap och underlätta allt fix och trix som kommer med att äga en båt, säger Skippos VD Fredrik Oscarson. 

Förvärvet av Eniros navigationsapp ”På Sjön” gör att BoatTech-bolaget direkt når närmare en miljon användare i Norden.

– Vi som grundat Skippo är alla båtlivsentusiaster. Navigation är ett av de områden som kommit en bit på den digitala resan, men det finns fortfarande enormt mycket kvar att göra när det kommer till användarvänlighet och tjänster som skapar stor kundnytta.

Skippo kommer att kunna laddas ned på AppStore och Google Play lagom till årets båtsäsong, både som gratisversion med begränsad funktionalitet och som en navigationstjänst med en rad smarta funktioner.

Stock.adobe.com

3 kommentarer »

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar