Sweboat och Hallberg-Rassy har bestämt sig för att tillsammans arrangera en gemensam segelbåtsmässa i Ellös 2022 under arbetsnamnet ”Orust Sailboat Show – med Öppet Varv”. Sweboats Marstrand Boat Show och Hallberg-Rassys Öppet Varv i Ellös har ..." /> Ny gemensam segelbåtsmässa | På Kryss Ny gemensam segelbåtsmässa | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Ny gemensam segelbåtsmässa

31 augusti, 2021 – 10.31 Kommentarer inaktiverade för Ny gemensam segelbåtsmässa
Bild: Adobe Image´in

Sweboat och Hallberg-Rassy har bestämt sig för att tillsammans arrangera en gemensam segelbåtsmässa i Ellös 2022 under arbetsnamnet ”Orust Sailboat Show – med Öppet Varv”.

Sweboats Marstrand Boat Show och Hallberg-Rassys Öppet Varv i Ellös har sedan 2017 konkurrerat om samma helg, delvis samma besökare och samma utställare. 

Nu har Sweboat och Hallberg-Rassy bestämt sig för att från och med 2022 tillsammans arrangera en gemensam segelbåtsmässa i Ellös med arbetsnamnet ”Orust Sailboat Show – med Öppet Varv”. 
Öppet Varv kommer vara namnet på den del av segelbåtsmässan i Ellös där Hallberg-Rassy erbjuder visningar av sin båtproduktion på varvet samt deras tillbehörsbutik Hallberg-Rassy Parts. Sweboat fortsätter att arrangera mässan i Marstrand samma helg, under arbetsnamnet ”Marstrand Motorboat Show”.

– Vi är glada över att tillsammans med vårt branschförbund Sweboat äntligen få samla alla segelbåtsutställare och relaterade tillbehörsföretag på ett och samma ställe, här i vår hemmahamn i Ellös. Det här är riktigt bra för hela segelbåtsbranschen, säger Magnus Rassy, VD Hallberg-Rassy.

– Vi ser fram emot att återigen få vara arrangör av en mässa tillsammans med Hallberg-Rassy i Ellös och välkomnar besökarna att se alla segelbåtar och segelbåtsrelaterade produkter samlade på Orust nästa år – samtidigt som vi ser fram emot att vidareutveckla mässan i Marstrand tillsammans med branschen, säger Mats Eriksson, VD i Sweboat.