Nu lanserar Alukin aluminiumbåtar Alukin C 650, den minsta hyttbåten i modellserien med ett skrov på 6,5 meter, med säljstart från och med augusti -22 för modellår -23. Alukin C 650 är en helsvetsad aluminiumbåt och precis ..." /> Ny hyttbåt i aluminium | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Ny hyttbåt i aluminium | På Kryss
Hem » Nya prylar/båtar, Nyheter

Nya prylar/båtar   Nyheter

Ny hyttbåt i aluminium

14 juni 2022 – 10:17 2 kommentarer
Pressbild

Nu lanserar Alukin aluminiumbåtar Alukin C 650, den minsta hyttbåten i modellserien med ett skrov på 6,5 meter, med säljstart från och med augusti -22 för modellår -23.

Alukin C 650 är en helsvetsad aluminiumbåt och precis som sina storasystrar är denna båt byggd för att tåla hög påfrestning i alla väder och i det närmaste året runt. Det vridstyva och stabila skrovet ger fördelar när det gäller båtens köregenskaper.Mercurys 200hk motor med elektrohydraulisk servostyrning bidrar också till en bra körupplevelse. 

Båten har genomgående funktionella ytor på för- och akterdäck. Det finns gott om utrymme för sex passagerare i hytten och gott om plats för packning och bagage i stuvutrymmen. Ratten är ställbar för bästa förarposition och försedd med bekväma stolar med Grammers mjuka dämpningsstativ med stuvutrymmen undertill. Hytten har en ståhöjd på över 180 cm. Den luftiga hytten ger god sikt i alla väderstreck och har en stor manuell taklucka som vid vackert väder ger känslan av en öppen båt. Båten är även försedd med Alukins ljuddämpningskoncept.

2 kommentarer »

 • Michael Hallerstrom skriver:

  Hej!
  Jag är intresserad av Alukin C650……….
  Vv skicka priser och specifikationer
  Tack
  Mike

 • Bengt Odelfors skriver:

  Jag ville skriva ut informationen om Ny Hyttbåt i aluminium men er dumma reklam förstörde det jag skev ut. MYCKET DÅLIGT