Per Nikolausson är sedan första februari ny vd för Svenska Sjö. Han kommer närmast från Trygg-Hansa där han har arbetat på en rad ledande befattningar. Per Nikolausson älskar båtliv och att vara på sjön och ser ..." /> Ny vd för Svenska Sjö | På Kryss Ny vd för Svenska Sjö | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Ny vd för Svenska Sjö

14 april, 2020 – 13.34 Kommentarer inaktiverade för Ny vd för Svenska Sjö
Ny vd för Svenska Sjö

Per Nikolausson är sedan första februari ny vd för Svenska Sjö. Han kommer närmast från Trygg-Hansa där han har arbetat på en rad ledande befattningar.

Per Nikolausson älskar båtliv och att vara på sjön och ser framemot att förvalta arvet efter tidigare vd:n Per Grywenz. Han är medlem i Näsbyvikens båtklubb och äger en Cranchi 41 Endurance. Per Nikolausson vill bland annat fortsätta arbetet med att lyfta fram Svenska Sjö som en stark medlemsfördel bland medlemmarna i de organisationer som står som ägare, varav Svenska Kryssarklubben är en.

Svenska Sjö AB har 15 anställda och fungerar som förmedlare av båtförsäkringar med Trygg-Hansa som försäkringsgivare. Ägare är sju olika båtorganisationer med sammanlagt nära 250 000 medlemmar: Svenska Seglarförbundet, Svenska Kryssarklubben, Kungliga Svenska Segel Sällskapet, Kungliga Motorbåtsklubben, Svenska Båtunionen, Navigationssällskapet och Saltsjön-Mälarens Båtförbund.