Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Öppna Varv på Orust firar 20-årsjubileum med rekord

21 augusti, 2015 – 08.19 Kommentarer inaktiverade för Öppna Varv på Orust firar 20-årsjubileum med rekord

ÖppnaVarv2014Öppna Varv på Orust är alla båtälskares möjlighet att ta del av årets hetaste nyheter bland båtar och tillbehör. Mässan arrangeras för 20:e året i rad, i två hamnar på Orust – Ellös och Henån. Och när mässan öppnar idag, den 21 augusti, är listan på deltagare rekordlång.

I Ellös är den stora båtutställningen med cirka 140 gästande båtar från både svenska och internationella tillverkare samt den stora tillbehörsbyn med de senaste produkterna med fina mässerbjudanden från över 90 tillbehörsutställare. Det är nytt rekord.

Utöver visning av båtar och tillbehör bjuds det även på prova-på aktiviteter där besökarna kan köra motorbåt, segla samt medverka i sjösäkerhetsövningar. Ett samarbete med Sjöscouterna gör att även de mindre besökarna kommer att trivas.

I Henån visas ca 30 utställda nya båtar samt ett stort antal begagnade båtar, hamnkrog, utförsäljning av ny och begagnad båtutrustning mm. Det arrangeras även en träbåtsfestival, Classic Open, i hamnen.

Även Kryssarklubbens Västkustkrets finns på plats på mässan.

Totalt visas över 170 nya båtar i sjön, varav cirka 20 är nyheter eller premiärer från svenska och utländska båttillverkare. Mässan är öppen fredag den 21 augusti till söndag den 23 augusti, kl 10-18 på fredag och lördag och kl 10-16 på söndag.

redaktion@pakryss.se

, , , , ,