Hem » Mitt På Kryss, Nyheter

Mitt På Kryss   Nyheter

Ordförande har ordet; nr 10-2010

6 december, 2010 – 11.58 Kommentarer inaktiverade för Ordförande har ordet; nr 10-2010

Torbjörn BergNu har de flesta av oss låtit våra båtar gå i vinteride, men för många av oss båtägare fortsätter ändå båtlivet. Vi går olika kurser, drömmer om kommande seglingar och börjar planera och jobba med förbättringar på båten.

Till allt detta är På Kryss en stor inspirationskälla och har så varit i 80 år! Att det är Kryssarklubben som äger På Kryss ger tidningen ett oberoende som skiljer den från andra båttidningar. Det finns ingen ägare som har något kommersiellt intresse, men vi har sedan lång tid anlitat professionella tidningsmakare. Idag är det Aller media som producerar tidningen och inriktningen och innehållet bestäms av ett redaktionsråd som består av fyra representanter för Kryssarklubben och tidningens redaktion.

I På Kryss hittar du inte bara artiklar om Kryssarklubbens verksamhet utan också inspiration och information om turist- och långfärder till sjöss. Du har väl inte missat att På Kryss finns på nätet www.pakryss.se med artiklar, fördjupningar och möjlighet för dig som läsare att kommentera artiklar och göra inlägg. Ju fler av oss som utnyttjar den möjligheten, desto intressantare och rikare båtliv för oss alla.

På Kryss är unik bland båttidningar. Den är inte bara Sveriges äldsta rikstäckande båttidning utan också Kryssarklubbens medlemstidning. I detta nummer kan du följa hur På Kryss har utvecklats genom åren – en intressant långfärd – och rolig läsning både för gamla och nya läsare.