Hem » Mitt På Kryss

Mitt På Kryss

Ordförande har ordet; nr 4-2011

3 maj, 2011 – 08.07 Kommentarer inaktiverade för Ordförande har ordet; nr 4-2011

Torbjörn BergI Kryssarklubben, med över 40 000 medlemmar, är det svårt att få en klubbkänsla. För många av våra medlemmar är På Kryss den enda kontakt man har med Kryssarklubben.

Det är därför vi har ökat utrymmet för våra klubbsidor så att medlemmarna kan få mer inblick i vad som händer i klubben. Det mesta arbetet i klubben sker helt ideellt.

Sammantaget finns det en enorm kompetens och erfarenhet hos våra medlemmar. Det försöker vi också ge en bild av i På Kryss. Nu lanserar vi successivt vår nya webbsida. Det blir ännu en informations kanal med snabbare och mer aktuell information. I detta nummer kan du läsa mer om nyheter och fördelar med den nya webbsidan.

Webbsidan blir också ett administrativt hjälpmedel. Du som medlem skall kunna kontrollera och ändra dina person och båtuppgifter och anmäla dig till olika aktiviteter. Vi utvecklar också webbshoppen så att det blir enklare och säkrare att handla där.

Kryssarklubben är en ideell organisation med en handfull anställda på våra kanslier, som i huvudsak sköter den nödvändiga administration som behövs i föreningar. Alla aktiviteter du som medlem kan delta i planeras och genomförs av andra medlemmar, helt ideellt och utan ersättning. För dessa funktionärer i Kryssarklubben blir webbsidan också till stor hjälp.

Det blir inte bara en informationskanal till medlemmarna utan också ett administrativt hjälpmedel, som erbjuder stödfunktioner för våra funktionärer så att förtroendeuppdragen underlättas.

Så koppla upp dig på vår webbsida, upptäck alla nyheter och delta aktivt i de olika kunskaps och debattforum som finns. Vår förhoppning är att webbplatsen skall spegla all kunskap och information som finns hos våra medlemmar. Men för att det skall bli så behöver vi din hjälp.