Hem » Mitt På Kryss

Mitt På Kryss

På Kryss konsttävling!

31 mars, 2014 – 12.50 Kommentarer inaktiverade för På Kryss konsttävling!

konsttavling_2014Temat för konsttävlingen är kanske något självklart ”båtliv”. Det vinnande bidraget kommer att publiceras i tidningen och man kan vinna valfritt konstnärsmaterial för 5 000 kronor.

Tävlingen har inga tydliga avgränsningar i val av teknik, men begränsas av att det måste vara tvådimensionellt för att fungera att trycka. Verket får heller inte varit publicerat tidigare i press, utställning finns inga begränsningar.

Skicka inga originalverk – endast högupplösta och väl belysta digitala fotografier som mejlas till redaktion@pakryss.se.

Vi vill ha ditt bidrag senast 25 augusti (OBS NYTT datum) och resultatet presenteras i nr 7-2014.

Jury är tidningens redaktion. En allmän omröstning kan komma att hållas bland finalisterna på www.pakryss.se. De 5 000 kronorna kommer att fördelas på 1-3 pristagaren och presenteras som ett presentkort på konstaffär som säljer online/postorder så att din geografiska plats ska spela mindre roll.

LYCKA TILL!

Observera att du genom att skicka in dina verk till tävlingen tillåter På Kryss och Svenska Kryssarklubben att publicera dina verk, i tidningen och andra kanaler som marknadsför tävlingen och/eller Kryssarklubben. All upphovsrätt behålls av konstnären, det är endast en begränsad publiceringsrätt som På Kryss/SXK får i samband med detta.