Hem » Mitt På Kryss

Mitt På Kryss

På Kryss med Fingal – Dag 13.

28 juni, 2013 – 20.13 Kommentarer inaktiverade för På Kryss med Fingal – Dag 13.

pxmf_becka3Bom, bom, bom! Jag och Johan vaknar men bara Johan reagerar. Han kikar upp genom luckan och ser en gigantisk man klädd i militärkläder och med en stor gummiklubba.

Han hade bankat på båten och säger ”nu finns det färskt bröd! Klockan är 6:30 och det finns bröd. Jaha ja, här har ni el också ser jag, då blir det hundra kronor”. Först då andas Johan ut och förstår att det är hamn kaptenen. Sedan somnar vi alla om igen, utom Sanna, för hon vakna aldrig. ;)

Vi går alla upp vid 12 tiden, och jag och Sanna fixar en redig ”breaki”, med äggröra, kokade ägg, stekta tomater och svampar, vita bönor, flingor med yogurt, bröd och fruktsallad. Detta var en välförtjärnt frukost med tanka på gårdagens äventyr…

Sedan var det lite bad och solning under dagen, uppföljt med en promenad i kvarteren, konstutställningsturer, införskaffning av souvenirer, klappning på kanonerna pä Karlsborg och en mysig fika i ett super mysigt cafe.

Vi puttrade sedan vidare mot Forsviken där vi nu ligger och värmer upp för det stora event som skall komma i morgon, nämligen Forsvikens dag! Parad, loppis och annat kul väntar.

Nu har vi precis ätit en god middag, lagad av Johan, supergott!

Godnatt önskar Fingal med besättning!

Becca