Hem » Mitt På Kryss

Mitt På Kryss

På Kryss med Fingal – Dag 32

17 juli, 2013 – 23.26 Kommentarer inaktiverade för På Kryss med Fingal – Dag 32

FingalEllen4
Nu hade den stora radiodagen kommit. Vi hade ställt klockan för att städa ur båten, när vi fick finbesök. Tillslut kommer Alex från P4 Göteborg med färjan och intervjun påbörjas. Den varade i ungefär en halvtimme, vilket resulterade till ett fem minuter långt inslag på eftermiddagen. Under dessa fem minuter bidrog jag med att säga att vi hade en vägg med saker och vykort från kineser. Det är skönt att veta att jag tar tag i det tunga grejerna.

Hur som helst finns intervjun att lyssna på P4 Göteborgs egna hemsida!

Vi sa hej då till Alex från P4 och konstaterade  att resten av dagen behövde vi skriva på artiklar. Det, bestämde vi, kunde vi lika gärna göra i Göteborg. Impulsiva som vi är sprang Johan ikapp Alex och frågar om skjuts till staden medan Becca och jag sprang in i sjöboden och ryckte åt oss pengar, dator och mobiler. Mindre än en timme senare stod vi på Avenyn i Göteborg och letade febrilt efter någonstans att sätta oss ner.

Tillslut hittade vi på en mindre gata, nära Poseidon, Viktors Café. Där spenderade vi ett tag, alla ihopsjunkna med datorn i knät.

Efter både jobb och fika skulle vi träffa Johans vänner. Och sen äta mat. Och sen få skjuts hem av Beccas kompis. Tillslut sitter vi trötta och med skoskav tillbaka på Källö-Knippla.

Ellen