Elinor Kapp är tillbaka med Dyningar, tredje delen i serien Mord i skärgården, med Eddie Öhlund, kriminalkommissarie på Tjörn i huvudrollen. En drunknad kvinna påträffas i vattnet av två fritidsseglare. Fyndet av ett avskedsbrev får det att framstå som ..." /> Seglare hittar lik | På Kryss Seglare hittar lik | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Seglare hittar lik

12 juli, 2022 – 09.00 Kommentarer inaktiverade för Seglare hittar lik
Pressbild

Elinor Kapp är tillbaka med Dyningar, tredje delen i serien Mord i skärgården, med Eddie Öhlund, kriminalkommissarie på Tjörn i huvudrollen.

En drunknad kvinna påträffas i vattnet av två fritidsseglare. Fyndet av ett avskedsbrev får det att framstå som ett tragiskt självmord. När Eddie, kriminalkommissarie vid Stenungsundspolisen, upptäcker ett samband med ett tidigare suicidfall inser han att han begått ett fruktansvärt misstag. De två självmorden kan i själva verket vara ett verk av en seriemördare. 

Dyningar är den fristående fortsättningen på kriminalromanerna Sjörök och Dödsjö, de första böckerna i Elinor Kapps deckarserie Mord i skärgården, om kriminalkommissarie Eddie Öhlund på Stenungsundspolisen, som försöker pussla ihop sitt privatliv med jobbet som polis och mörkret han bär inom sig.

Elinor Kapp är uppvuxen i Skärhamn på Tjörn efter att familjen flyttat till ön när hon var barn. Den lediga tiden mellan de långa skiften som processoperatör ägnar hon åt att skriva på sina böcker om kriminalkommissarier Eddie Öhlund vid Stenungsundspolisen. När hennes debutroman Sjörök släppte som ljudbok klättrade den direkt upp på förstaplatsen.