Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Seglarforum hoppas kunna inspirera

26 januari, 2015 – 07.00 Kommentarer inaktiverade för Seglarforum hoppas kunna inspirera

os_uttagnaSvenska Seglarförbundet bjuder i veckan in till Seglarforum 2015. Fyra inspirationsträffar arrangeras runt om i landet för alla medlemmar och första mötet äger rum på måndagen i Stockholm.

Stor vikt ligger vid att locka fler till segling och att prata om hur förbundets medlemmar vill att sporten ska se ut i framtiden. Hur ska man få fler att få upp ögonen för segling, och hur kan man förenkla och göra kappsegling roligare för fler seglare? Förbundet vill ge medlemmarna chansen att själva knyta kontakter med varandra och diskutera de här frågorna tillsammans. Tanken är också att informera om de största och viktigaste seglingshändelserna under det kommande året, både i förbundets regi men också sett till svensk segling i stort.

Under veckan arrangerar förbundet fyra träffar runt om i landet, för att så många medlemmar som möjligt ska kunna vara med. Det första mötet äger rum på måndag kväll i Stockholm och sedan följer Kristianstad, Göteborg och Luleå. På mötet i Luleå är det dessutom möjligt att delta via videolänk från ett antal andra städer. Du hittar tider, anmälan och mer information på SSF:s hemsida.

Kim Nordlund
redaktion@pakryss.se

, ,