Hallberg–Rassy 400 är en 40-fotare som går att få nästan precis som köparen behagar. Dubbla rattar, dolda kontrollinor och en rigg som är både modern och lätthanterlig är bara några av fördelarna. Hallberg–Rassy 400 är en ..." /> Skräddarsydd once-in-a-lifetime båt | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Skräddarsydd once-in-a-lifetime båt | På Kryss
Hem » Nya prylar/båtar

Nya prylar/båtar

Skräddarsydd once-in-a-lifetime båt

29 mars 2022 – 12:58 Kommentarer inaktiverade för Skräddarsydd once-in-a-lifetime båt

Hallberg–Rassy 400 är en 40-fotare som går att få nästan precis som köparen behagar. Dubbla rattar, dolda kontrollinor och en rigg som är både modern och lätthanterlig är bara några av fördelarna.

Hallberg–Rassy 400 är en aktersittbrunnsmodell med dubbla rattar och inredning i mahogny eller ljus ek. Sittbrunnssargarnas topp är breda nog att sitta på för den som vill. Det går att välja till ett fast, högglanslackerat teakbord. Kontrollinorna leds dolda till sittbrunnssargarna och i sittbrunnen finns förvaringsfack för överflödiga linor. Storskotssystemet är placerat ur vägen framför den typiska vindrutan. Det går att välja en eller två toaletter och två eller tre sovkabiner.

Riggen är modern och lätthanterlig. Förseglet överlappar bara något och gör det lätt att slå. Det går även att få självslående fock och bogspröet är integrerat i skrovet som standard. Båten har också en utfällbar badplattform.

Fakta Hallberg–Rassy 400

Längd: 12,30 m

Bredd: 4,18 m

Vikt: 11 ton

Djupgående: 1,92 m

Bränsletank: 400 l

Motor: Volvo Penta D2-60

Höjd: 19,75 m

Segelyta: 90 kvm

Färskvattentank: 400 l

Pris: 5 841 125 kr