Nu är många tillbaka på jobbet igen, men det finns fortfarande tid att njuta av båtlivet. Passa på att besöka en eller flera av de flytande båtmässorna i augusti och september och få inspiration inför ..." /> Sommarens flytande båtmässor | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Sommarens flytande båtmässor | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Sommarens flytande båtmässor

16 augusti 2022 – 11:15 Kommentarer inaktiverade för Sommarens flytande båtmässor
Pressbild

Nu är många tillbaka på jobbet igen, men det finns fortfarande tid att njuta av båtlivet. Passa på att besöka en eller flera av de flytande båtmässorna i augusti och september och få inspiration inför nästa sommars båtäventyr.

Karlshamn Boat Show 19–21 augusti
Under tre dagar fylls Väggahamnen i Karlshamn med främst mindre motorbåtar i alla former. Kryssarklubben kommer också att finnas på plats.

Copenhagen Boat Show 25–28 augusti
På Danmarks största flytande båtmässa kan du se allt som gör livet kul på sjön – från segel- och motorbåtar till roddbåtar, kajaker och surf.

Orust Sailboat Show 26–28 augusti
Här samlas alla de stora segelbåtstillverkarna på samma ställe. Flera nya modeller kommer att visas upp från bland annat Arcona, Heyman och Bavaria. Kryssarklubben kommer också att finnas på plats.

Marstrand Motorboat Show 26–28 augusti
Sweboat står värd för båtmässan med inriktning på motorbåtar. Här visas nya motorbåtar i alla storlekar upp, både från svenska och utländska företag. Det kommer även finnas en avdelning med begagnade motorbåtar från Sweboatanslutna mäklare att besöka.

Allt på Sjön i Gustavsberg 2–4 september
Sweboat arrangerar ytterligen en båtmässa i Gustavsberg, på Värmdö utanför Stockholm. På plats finns både svenska och internationella utställare och 15 båttillverkare kommer att göra sina världs- eller Sverigepremiärer här. Kryssarklubben kommer också att finnas på plats.

Trosa Boat Show 23–25 september
En helt ny flytande båtmässa gör premiär på piren i gästhamnen. Här visar båtutställare från hela landet upp sina båtar både på land och i vatten.