En segelbåt i Västra hamnen i Malmö fick ovälkommet besök när ett gäng ungdomar bestämde sig för att ställa till fest ombord. Polisen fick ett larm från boende i närheten av Västra hamnen om att flera ..." /> Ungdomar festade loss på okänds segelbåt | På Kryss Ungdomar festade loss på okänds segelbåt | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Ungdomar festade loss på okänds segelbåt

24 mars, 2020 – 14.43 2 kommentarer
Ungdomar festade loss på okänds segelbåt

En segelbåt i Västra hamnen i Malmö fick ovälkommet besök när ett gäng ungdomar bestämde sig för att ställa till fest ombord.

Polisen fick ett larm från boende i närheten av Västra hamnen om att flera personer uppträdde stökigt på en båt som de olovligen vistades på skriver Skånska Dagbladet. När polisen kom till platsen hade ungdomarna redan lämnat området, men ombord hittades både narkotika och ett luftgevär. Polisen rubricerar ärendet som olaga intrång och narkotikabrott.

2 kommentarer »

  • Andy Vy skriver:

    Skribenten verkar okunnig. Västra hamnen är det ganska missvisande namnet på en stadsdel i Malmö. Inom denna finns två småbåtshamnar, Turbinhamnen och Dockan Marina. Gissningsvis ligger den olovligt använda båten i Turbinhamnen.

  • Odd Bolin skriver:

    Vore intressant att veta hur lång tid det tog innan polisen hade möjlighet att undersöka saken.