Hem » Läsvärt, Löpsedel, Nyheter

Läsvärt   Löpsedel   Nyheter

Vårauktion ska få fart på båtförsäljningen

23 april, 2015 – 09.30 Kommentarer inaktiverade för Vårauktion ska få fart på båtförsäljningen

BåtauktionDe senaste åren har det rått stiltje på andrahandsmarknaden för fritidsbåtar. På bland annat Blocket.se finns tusentals objekt som letar köpare men vinden kan vara på väg att vända. Branschen ser ljust på framtiden och lördagen den 25 april satsas det stort på en samlad båtauktion.

– En auktion ger ett aktuellt marknadsvärde och för samman säljare och köpare. Tidigare har vi haft temaauktioner för samlarbilar och det har varit en riktig succé. Nu ger vi båtfolket samma chans, berättar en lyrisk Per Nyqvist som är ansvarig för Båtauktionen.

På auktionen hittar du motor- och segelbåtar av alla storlekar och modeller. Objekten kommer från hela Sverige och det finns bland annat en katamaran, en Brandskär 310h årsmodell -07 och Sveriges vanligaste segelbåt Maxi 95. Bakom båtauktionen står företaget PS Onlineauktioner. Du kan läsa mer om alla båtar som är anmälda till auktionen på deras hemsida.

Per Nyqvist håller i auktionen och efter besök på Allt om Sjön i Gustavsberg och Göteborgs båtmässa är han enormt peppad.

– Det finns tusentals båtar som inte blir sålda, vi är helt övertygade om att när ägarna får skarpa bud via en auktion blir det fart på försäljningen, säger Per Nyqvist.

redaktion@pakryss.se

,