Med start den 5 februari och tio dagar framåt bjuder Västkustens Båtvecka både på digitala och fysiska event kring vad båtlivet har att erbjuda. På grund av corona går det inte att genomföra Båtmässan i Göteborg ..." /> Västkustens Båtvecka 5–14 februari | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Västkustens Båtvecka 5–14 februari | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Västkustens Båtvecka 5–14 februari

1 februari 2021 – 15:09 Kommentarer inaktiverade för Västkustens Båtvecka 5–14 februari
Västkustens Båtvecka 5–14 februari

Med start den 5 februari och tio dagar framåt bjuder Västkustens Båtvecka både på digitala och fysiska event kring vad båtlivet har att erbjuda.

På grund av corona går det inte att genomföra Båtmässan i Göteborg i år. Istället sjösätter Båtmässan tillsammans med sina utställare Västkustens Båtvecka. I evenemangskalendern kan du välja mellan olika digitala och fysiska event som Båtmässans utställare arrangerar runt om på västkusten. Kryssarklubbens västkustkrets, som vanligtvis är aktiva på Båtmässans scen, bjuder i år på digitala seminarier med teman som ”Hemester – En rundresa i Västsverige” och ”Eskader, vad är det?”.

Det går till exempel att boka privata visningar hos olika båttillverkare, se båtnyheter från Carisma Yachts och Highfields sportserie eller besöka en drive in båtutställning hos Jensen & Englund där man utan att lämna bilen kan uppleva ett 50-tal nya båtar på plats genom att köra en snitslad bana.

Västkustens Båtvecka presenteras i samarbete med Atlantica Båtförsäkring och Sweboat.