Hem » Långfärd, Läsvärt, Löpsedel, Nyheter

Långfärd   Läsvärt   Löpsedel   Nyheter

Vill du hålla föredrag på Allt för sjön?

6 december, 2016 – 13.40 Kommentarer inaktiverade för Vill du hålla föredrag på Allt för sjön?
Under båtmässan Allt för sjön håller Kryssarklubben i scenarrangemanget Seglarforum där seglare delar med sig av äventyr från nära och fjärran vatten. Kryssarklubben efterlyser nu medlemmar som vill föreläsa.
– Det kan handla om allt från en helgeskader till en världsomsegling, säger Per Berkhuizen.
När de flesta segelbåtstillverkare inte ställer ut på inomhusmässorna behövs annat för att samla seglarna i vinterkylan. På Allt för sjön i Stockholm arrangeras Seglarforum där seglare delar med sig av reseberättelser och erfarenheter från en scen i A-hallen.
– Vi vill att alla ska kunna hitta något intressant bland föreläsarna. Våra medlemmars båtliv har en otrolig bredd och vi hoppas att de ska dela med sig av sina erfarenheter även på det här viset, säger Per Berkhuizen som är kanslichef för Svenska Kryssarklubben som koordinerar Seglarforum.
– När vi arrangerade det här senast var det tydligt att själva berättelsen och presentationen var minst lika viktig som destinationen som föreläsaren berättade om. Om föreläsaren är engagerad så blir publiken det också!
– Nu söker vi medlemmar som kan hålla en eller flera 30-minutersföreläsningar. Presentationerna får gärna ha bilder och video.

Seglarforums scen kommer att finnas i närheten av Kryssarklubbens monter, nära den gamla seglarbryggan, i den stora A-hallen.

Kryssarklubben vill ha tips om så många intressanta föreläsare som möjligt.
– Känner man till någon som man tycker borde föreläsa så är vi tacksamma för att få kontaktuppgifterna. Så kan vi kontakta personen, säger Per Berkhuizen.

Allt för sjön arrangeras på Älvsjömässan den 4 – 12 mars. Seglarforum är gratis för alla mässbesökare.

Kontaktuppgifter till SXK:s kansli:

info@sxk.se
Telefon: 08-448 28 80 under kontorstid

 

, , ,