Den 27–30 april är det dags för den flytande båtmässan Waterfront Days i hamnen Nacka Strand. Känn, kläm och provkör premiumprodukter från marknadens ledande marina tillverkare och leverantörer inom båt, båttillbehör och tjänster kring båtliv. Båtmässan ..." /> Waterfront Days Nacka Strand | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Waterfront Days Nacka Strand | På Kryss
Hem » Nya prylar/båtar

Nya prylar/båtar

Waterfront Days Nacka Strand

24 april 2023 – 11:03 Kommentarer inaktiverade för Waterfront Days Nacka Strand
Waterfront Days Nacka Strand

Den 27–30 april är det dags för den flytande båtmässan Waterfront Days i hamnen Nacka Strand. Känn, kläm och provkör premiumprodukter från marknadens ledande marina tillverkare och leverantörer inom båt, båttillbehör och tjänster kring båtliv.

Båtmässan är ett samarbete mellan kollegor i branschen med inriktning på motorbåtar. Ett 20-tal företag kommer att visa upp ett 60-tal nya båtar och det finns också möjlighet att prata med olika representanter för marinbranschen. Flera av utställarna erbjuder även provkörning av sina båtar löpande under alla dagar. Tid bokas direkt hos utställaren.

Under mässdagarna finns även representanter för försäkringsbolag, finansbolag och motorfabrikanter på plats för att ge råd och tips kring båtägande.

Det är enkelt att ta sig till mässan med bil, SL:s pendlarbåt från Nybrokajen, Frihamnen eller Lidingö eller buss från Slussen. Fritt inträde för alla besökare.

Läs mer om Waterfront Days.

Stock.adobe.com