Tillverkaren kallar själv nya Cross 75 BR för flaggskepp. Hur det nu än är med den saken rör det sig om en robust båt i ett aluminiumskrov som till skillnad från många andra inte andas ..." /> Yamarin Cross 75 BR – nytt flaggskepp | På Kryss Yamarin Cross 75 BR – nytt flaggskepp | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Yamarin Cross 75 BR – nytt flaggskepp

30 mars, 2021 – 13.37 Kommentarer inaktiverade för Yamarin Cross 75 BR – nytt flaggskepp
Yamarin Cross 75 BR – nytt flaggskepp

Tillverkaren kallar själv nya Cross 75 BR för flaggskepp. Hur det nu än är med den saken rör det sig om en robust båt i ett aluminiumskrov som till skillnad från många andra inte andas grov “bruksighet”.

Den höga vindrutan bland annat antyder att det inte rör sig om någon finbåt – den torde ge ett bra skydd mot väta även när sjön är grov och hastigheten god. Förarplatsen bjuder på dubbla skärmar för exempelvis navigation och motordata. Samma skärmar ger också tillgång till styrning av alla system ombord, som trimplan, belysning och musikanläggning.  Bland tillvalen finns bland annat ankarspel och bogpropeller.

Rekommenderad motorstorlek är 225 till 300 hästkrafter. Med den kraftigaste motorn ska båten toppa 48 knop. Håll i hatten – och ratten!

Vikt: 1350 kg + motor

Längd: 7,37 m

Bred: 2,47 m

Bränsletank 300 l

Färskvatten: –

Djupgående: Ingen uppgift

Motor: 225–300 hk