Mindre än en vecka kvar till jul. Lugn, bara lugn! På Kryss tipsar om båtklapparna du kan fixa på självaste dopparedan om så skulle behövas." /> Bästa sista minuten-klapparna | På Kryss Bästa sista minuten-klapparna | På Kryss
Hem » Läsvärt

Läsvärt

Bästa sista minuten-klapparna

18 december, 2017 – 16.30 Kommentarer inaktiverade för Bästa sista minuten-klapparna

Mindre än en vecka kvar till jul. Lugn, bara lugn! På Kryss tipsar om båtklapparna du kan fixa på självaste dopparedan om så skulle behövas.

Här är tre riktigt bra sista minuten-klappar för alla som gillar hav och båtliv.

Medlemskap i Svenska Kryssarklubben
Ett medlemskap i Svenska Kryssarklubben är en julklapp som räcker länge och inspirerar till nya härliga upplevelser till sjöss. För bara 400 kronor får man just nu 6 nr av På Kryss, årsboken 2018 och två andra valfria årsböcker, medlemskap i valfri krets, fri teknisk och juridisk rådgivning och självklart tillgång till SXKs bojar runt om längs vår kust. Ingen dålig julklapp. Ladda ner presentkort för utskrift på Svenska Kryssarklubbens hemsida.

navigeringKunskap för livet
Kunskap och ett intresse för båtliv är en av de finaste gåvor man kan ge till någon man tycker om. Vad sägs om en kurs i jollesegling, meteorologi eller astronavigering, eller varför inte en vhf- eller förarintygskurs? Kolla med närmaste Kryssarklubbskrets, båtklubb eller skutförening för att se vad som erbjuds på orten. Annars har Medborgarskolan, Folkuniversitetet och Sjösportskolan mycket att välja på. Många kurser kan också genomföras på distans. När du hittat vad du söker är det bara att skriva ut kursprogrammet, och stoppa det i ett kuvert under granen tillsammans med ett trevligt julrim.

Foto: Tackel & Tåg

Foto: Tackel & Tåg

Presentkort på båtprylar
Att köpa julklappar till någon annans båt är inte alltid det enklaste. Är du osäker på vad som passar är ett presentkort i skeppshandeln ett bra alternativ som garanterat uppskattas av varje båtägare. Hör av dig till din favoritbutik och fråga vad de kan erbjuda, eller beställ  presentkortet direkt på nätet. Vissa webbutiker mejlar presentkortet  som en pdf man själv kan skriva ut lägga under granen, bland annat Watski. Mycket smidigare än så blir det inte.

God Jul och Gott Nytt Båtår!

Redaktionen
redaktion@pakryss.se

,