Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Heta nyheter och världspremiärer på Allt för sjön

28 februari, 2016 – 08.23 Kommentarer inaktiverade för Heta nyheter och världspremiärer på Allt för sjön

NimbusAFSEn stor del av båtmässan Allt för sjön är givetvis alla båtar som kommer fylla den spektakulära båthallen. Allt för sjön som arrangeras 5-13 mars på Stockholmsmässan är den nyhetaste båtmässan och årets upplaga, den 81:a i ordningen är inget undantag.

Allt för sjöns stora båthall kommer fyllas till bredden av alla olika typer av båtar en besökare kan tänka sig. En stor del av nöjet är att se alla nyheter som presenteras, det blir bland annat flera världspremiärer. I båthallen samsas allt från lyxiga Princess V48 till fiske- och nöjesbåten Tracker Proguide V175 Combo om ytan.

Nedan presenteras några av alla nyheter och premiärer som besökaren kommer att kunna ta del av på Allt för sjön:

Nimbus 305 Drophead – världspremiär
På Allt för sjön kommer denna båt varm direkt från fabriken att visas upp för besökaren. Det är en ny typ av day cruiser med fokus på smart speed för trevliga och komfortabla dagsturer eller weekend-resor. Nimbus 305 Drophead har även fokus på komfort och textilier i sköna och slitstarka material.

Princess V48 – elektrisk frihetskänsla
Här lanseras ett nytänkade när det kommer till stora salongsbåtar. En elektriskt manövrerad glasfiberlucka i salongstaket kombinerar den öppna båtens fria och luftiga känsla med kupébåtens dragfria och ombonade komfort.

Tracker Proguide V175 Combo – för fiske och nöje
Detta är en båt för dig som gillar fiske och nöje till sjöss. Det finns bland annat en inbyggd stereo, tre spöfack, två fisksumpar och Lowrance-ekolod. Den här båten är även perfekt för vattenskidor.

J/112E – ny cruiser-racer
Detta är en cruisingutrustad variant av J/109 som är lite bredare och har en ljusare och mer ombonad interiör. Den är byggd med ”scrimp-teknik” som gör båten lätt och stark. J/112E är utrustad med gennakerpeke som gör båten mer rasig och roligare att segla.

I år firar även Atlantica 100 år med utställningen 100 år av båtliv på Allt för sjön.
– Atlantica Båtförsäkring har en lång och gedigen historia i båtlivet som glädjande nog våra mässbesökare kommer att få ta del av i en spännande utställning på Allt för sjön, säger Hanse Thorslund, Projektchef Allt för sjön.

Redaktionen
redaktion@pakryss.se

 

, , ,