Hem » Mitt På Kryss

Mitt På Kryss

Insändare: Dunka-dunka i Oskarshamns gästhamn

31 mars, 2013 – 12.09 Kommentarer inaktiverade för Insändare: Dunka-dunka i Oskarshamns gästhamn

Blob1

Jag vill komplettera bilden av hamnvärden i Oskarshamn, vilken omnämndes i På Kryss nr.3/2013 sid. 34.

En veckoslutskväll i slutet av juli 2012, tivoli och musikestrad nere vid hamnen, gott om lediga platser, så vi lade oss långt ut på bryggan. När hamnkaptenen kommer frågar vi hur länge musiken skulle hålla på och fick till svar ”ungefär 23-tiden”.

Det var kraftigt basljud som det är i den moderna musiken och det höll på till kl 02 !! När vi på morgonen påpekar detta för hamnkaptenen svarar han; ”Om jag hade sagt det hade ni ju flyttat och jag hade inte fått in den avgiften”.

Mycket dålig stil. Jag har mejlat båtklubben om detta men inte fått något svar överhuvud taget.

Hälsn. Lennart Eneling