Hem » Läsvärt, Löpsedel, Nya prylar/båtar, Nyheter

Läsvärt   Löpsedel   Nya prylar/båtar   Nyheter

Nu är Båtmässan igång

31 januari, 2015 – 10.00 Kommentarer inaktiverade för Nu är Båtmässan igång

Båtmässan2015På lördag morgon öppnade den 56:e upplagan av Båtmässan i Göteborg. Med 297 utställare på plats, som tillsammans ställer ut 390 båtar, är mässan fullbokad för första gången på flera år.

Fjolårets mässa hade över 60 000 besökare. I år hoppas man kunna locka ännu fler besökare till Svenska Mässan i Göteborg mellan den 31 januari och 8 februari. Bland annat genom ett stort antal premiärer. Nitton världspremiärer och elva skandinaviska premiärer äger rum under mässan den kommande veckan.

Nytt för i år är också scenen Hands on, som Kryssarklubben är med och arrangerar. Scenen är en praktisk, kreativ scen med ett program som fokuserar på praktiska skötseltips för båten, exempelvis hur man bottenmålar, oljar och vinterförvarar på bästa sätt. Tanken är att Hands on ska vara en förlängning av gör-det-självtrenden, men för båt- och vattenlivet.

Kryssarklubbens medlemmar kan köpa entrébiljett till rabatterat pris. Mer information om det, och även program med talare från SXK hittar du här.

Hela Båtmässans program och information om alla utställare hittar du här.

Kim Nordlund
redaktion@pakryss.se

,