Hem » Nya prylar/båtar

Nya prylar/båtar

Ny barnbok om segeltur

4 september, 2014 – 14.57 Kommentarer inaktiverade för Ny barnbok om segeltur

familjen_knasFamiljen Knas går till sjöss är en barnbok skriven och illustrerad av Anna-Carin Svanå och finns nu att köpa.

Så här skriver Anna-Carin själv om boken;

Vi är många som seglar med barn i olika åldrar, men barnböcker om segling är det ont om. Nu finns det i alla fall en! Familjen Knas går till sjöss är den andra boken i en serie för barn i åldrarna 6-9 år, utgiven på Idus förlag. Det är en rolig och spännande må-bra-berättelse om en rörig och klantig familj och deras katt på semestern. Det är en berättelse om segling och relationer. Den handlar om att inte ge efter för skamkänslor och att våga ge någon man inte gillar en andra chans, kanske rent av bli kompis med henne. Den handlar dessutom om vikten av att hålla reda på sin katt. Och att inte ramla i vattnet.

Provläs gärna här: http://np.netpublicator.com/netpublication/n83795223 

Jag som har skrivit och illustrerat böckerna om familjen Knas heter Anna-Carin Svanå, bor i Varberg och seglar gärna på somrarna med min familj i vår Misil II. Jag gillar skärgårdsmiljön och det oförutsägbara i att segla. Man trängs på liten yta, men det känns som om man äger hela det vida havet. Man är nära naturen, man kan träffa på alla möjliga människor och vad som helst kan hända.

Mer info på Idus Förlag