Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Nya ägare till Watski

15 juni, 2015 – 08.01 Kommentarer inaktiverade för Nya ägare till Watski
About-Watski-AB_m

”The Watski Team”

Watski AB med tillhörande dotterbolag har blivit köpt av det danska bolaget Nautec A/S. Förhoppningen är att Watski både ska stärka och expandera sin ställning i Skandinavien. Den faktiska verksamheten i butikerna påverkas dock inte, utan fortsätter som vanligt.

Nautec A/S ingår i en familjeägd företagsgrupp med huvudkontor i Danmark. Företagsgruppen är välkonsoliderad och äger flera andra verksamheter inom marinbranschen, hydraulik och industriella komponenter och system, livsmedel och fastigheter.

– Att Watski får ny ägare med stark finansiell kapacitet känns mycket spännande och borgar för en expansiv och fortsatt stark ställning på den skandinaviska marinmarknaden, säger Richard Gedda, VD på Watski.

Richard Gedda är i sin tur också ny på företaget och tillträdde som VD i maj. Då sa han att han såg fram emot att vara delaktig i Watskis fortsatta utveckling.

– Jag tror att med min bakgrund och erfarenhet av affärsutveckling och försäljning inom konsumentnära branscher, kan bidra till Watskis fortsatta positiva utveckling.

redaktion@pakryss.se

,