Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Nytt forum för båtuthyrning

15 februari, 2015 – 13.34 Kommentarer inaktiverade för Nytt forum för båtuthyrning
Phoebe2

Bild: Lennart Hjält

Funderar du på båtsemester utomlands? Den danska sajten Boatflex hoppas nu kunna förenkla för båtuthyrande. Genom en ny plattform ska båtägare och båtintresserade kunna ta del av livet på sjön på ett enkelt sätt och dessutom kunna göra det till ett överkomligt pris.

Boatflex vill vara ett forum oavsett om du vill ut på vattnet under bara en dag eller om du vill iväg på seglingssemester i flera veckor. Du kan registrera dig både som båtägare och som hyresintresserad.

De samarbetar också med både båtklubbar och försäkringsbolag för att skapa en trygg hyresprocess. Sajten håller dessutom i pengarna till dess att en överenskommelse är gjord. Alla användare har dessutom chansen att sätta betyg på varandra och hur väl uthyrningen har fungerat.

Eftersom sajten precis har lanserats är det än så länge bara ett fåtal båtar registrerade. Boatflex är baserat i Danmark, i anslutning till Kongelig Dansk Yatchklub (Royal Danish Yatch Club), men samarbetar bland annat med KSSS i Sverige.

Mer information om hur Boatflex fungerar och hur du kan registrera din egen båt eller hur du gör för att hyra någon annans båt hittar du här.

Kim Nordlund
redaktion@pakryss.se