Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Stena Line blir Santa Line

7 november 2015 – 07:50 Kommentarer inaktiverade för Stena Line blir Santa Line

SantaLineOm mindre än två månader är det julafton och successivt kommer det märkas hur den mysiga julstämningen blir mer och mer synbar. Detta är något som Stena Line vill bidra till och byter därför namn till Santa Line. Namnbytet är ett nytt sätt för färjerederiet att uppmärksamma och fira julen och kommer innebära flera överraskningar både online och ombord på fartygen.

Det nya namnet kommer att ersätta samtliga befintliga logotyper i alla kanaler: hemsidan, Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

– Julen är en mycket folkkär tradition som engagerar alla och även oss på Stena Line. Att byta namn tycker vi är ett utmärkt, tydligt och roligt sätt att uppmärksamma julen på och att en gång för alla visa att vi tar julen på allvar, säger Stena Lines Marknads- och Försäljningschef på svensk marknad Birgitta Wallström.

Namnbytet varar till den 24 december. Under perioden kommer det att hända mycket kring julen på Stena Line, bland annat en digital välgörenhetskampanj på Facebook samt en mängd olika aktiviteter ombord för resenärerna.

– Julen handlar om att bry sig om sina medmänniskor på olika sätt och därför är det viktigt för oss att skänka en tanke och en gåva till de som verkligen behöver. Det är viktigt att uppmärksamma att människor i Sverige och runtom i världen dessvärre inte har samma förutsättningar, säger Birgitta Wallström.

redaktion@pakryss.se

, , , ,