Hem » Löpsedel, Nyheter

Löpsedel   Nyheter

Summering av Båtmässan – en inspirerande mässa

9 februari, 2015 – 13.19 Kommentarer inaktiverade för Summering av Båtmässan – en inspirerande mässa

BåtmässanFör första gången på flera år var Båtmässan i Göteborg fullbokad. Nästan 300 utställare fanns på plats med mer än 400 båtar. Men vad arrangörerna var extra nöjda med när årets mässa avslutades på söndagen var det späckade scenprogrammet.

– Det känns tydligt att konceptet ”Förvekliga dina drömmar” har satt sig nu. Många kommer till Båtmässan för att de vill se, höra, drömma och inspireras av det som händer på scenen, säger Bengt Wallin, affärsansvarig på Båtmässan.

Årets scenprogram på Båtmässan har haft en blandning av kändisar, eldsjälar, äldre, yngre, män, och kvinnor som bygger, reser, upptäcker, äventyrar och njuter av vatten- och båtlivet. Publikmässigt var det framför allt ensamseglaren Sven Yrvind, äventyraren Renata Chlumska, tv-profilen David Hellenius och Martin Strömberg från Dongfeng Race Team i Volvo Ocean Race som var de stora höjdpunkterna.

Martin Strömberg på Båtmässan.

Martin Strömberg på Båtmässan.

Anna-Karin S. Öjerskog har varit konferencier under mässan och ett utav hennes favoritögonblick var just när Martin Strömberg intervjuades – och hans mamma plockades upp på scenen.

– Hon berättade om hur Martin började segla, om hans karriär och om sin rädsla för att någonting ska hända honom. Martin lyssnade, mycket berörd precis som alla andra. Det var verkligen ett fantastiskt ögonblick.

Hon hoppas att publiken har fått en stor dos inspiration och att det kommer motivera många att just förverkliga sina drömmar.

– Det personliga mötet är enormt viktigt för att få oss människor att våga ta det där steget. Och det är precis det som vi vill att scenprogrammet ska inspirera till.

Kim Nordlund
redaktion@pakryss.se

, ,